Jag gör som hunden mot detta Bolag!

Rapport daterad 2017-06-8 om Resecentrumgruppens (www.rcg.se) och dess e-post info@rcg.se

Jag varnar för att anlita detta företag vid köp av flygbiljetter. Jag anlitade momondo vilket jag anser är en utmärkt webbsida för att få fram ett bästa flyg för reskassan, men denna gång poppade rcg.se upp som leverantör av flygbiljetterna. Deras sida var enkel och smidig för beställning flygbiljetterna. Jag fick en bokningsbekräftelse, men inga biljetter. Jag kontaktade dem via deras e-post och fick ett omedelbart svar på engelska, att deras representant skulle kontakta mig inom 48 timmar. 48 timmar gick ingen respons. Inga biljetter.
Jag gick in på RCG:s webbsida och skulle göra en avbokning, det visade sig att den var oåterkallelig, jag avbröt avbokningen och skrev ett e-mail där jag vägrade godkänna den automatiska avbokningen. Efter 48 timmar fick jag svar utan värde, inte ett ord om avbokningen.

För säkerhetsskull gick jag in igen på den automatiska avbokningen med avbeställningsskydd och efter avbokningen får jag ett omedelbart svar 0 kr tillbaka. Min investering för resans biljetter, bagage och skydd är 4233 kr. Dessa konfiskerar RCG och enda chansen att få pengarna tillbaka är ett läkarintyg.

JAG VARNAR STARKT FÖR ATT ANLITA DETTA BOLAG, SOM SÄLJARE AV FLYGBILJETTER MED AVSTÄLLNINGSSKYDD. VÄRDE LIKA MED 0 KR.

Vem tar dessa pengar, då platserna på planet kan säljas en gång till. Detta förfaringssätt är inget annat än bedrägeri. Jag vill bestämt varna för detta bolag vid köp av flygbiljetter.