Har jag inget att skriva om kan jag gå in här och fråga och se vad jag får för svar. Det är också ett sätt att skriva, att inte veta vart det bär. En utmaning i sig, som allt annat skapande. Jag har som ni vet en hund, en Fransk bulldogg Lizette, som skvallrar om mig på sin egen Blogg, ibland kolliderar säkert våra berättelser beroende på att är det två som skriver blir det två versioner. Ni kan själva kolla med henne på https://www.liz.fritzlennart.se just nu ligger hon vid mina fötter och väntar på att få gå ut strax innan det är dags för att äta.

Idag kom jag på att det är tomt i barskåpet och att jag fick ett erbjudande från Vinkompaniet på 12 flaskor blandat rött och vitt för 1389 kr +frakt 190 kr. Inte direkt billigt men bekvämt att få hem till dörren. Beställningen omfattar 2 flaskor av vardera Luis Felipe FW Cabernet Sauvignon Chile, Montgravet Merlot Frankrike, Castillo Gracia Ymas Blanco Spanien, Rotspon Reserved d´Anniversaire Frankrike, Rotshschild Aussiéres Chardonnay Frankrike och Siniscalco Primitivo Italien. En salig samling besvärlig stavning. Ingen aning om hur dessa viner smakar, men nyfikenheten gjorde att jag beställde och kände mig aningen internationell för ett ögonblick. Jag tänker dricka det inom Sverige och fira att jag är svensk och motståndare till alla diktaturstater, som gör livet surt för människorna på vår jord.

för mig är dessa diktatorer dårar, som inte kan inse att vi alla svävar omkring på en planet i rymden utlämnade till Universum. Xipping i Kina t.ex. har skickat ut en målsökande robot, som bevisligen träffat sitt mål och kraschat en av deras egna satelliter. Det tolkas till början av ett rymdkrig och det triggar de övriga maktgalna ledargestalterna till att utveckla sina rymdvapen. De nöjer sig inte med att förstöra vår värld, de ger sig på att sprida en massa rymdskrot, som svävar omkring vår planet okontrollerat. Hur dum får man vara? Vad är det för korkskallar, som styr. -Nä, nu jävlar korkar jag upp en flaska vin, tusan också, jag glömde i en hast att barskåpet är tomt, så jag får vänta på leveransen om någon vecka. Så här kan det bli då man inget har att skriva om, nu måste jag gå ut med hunden!

Förbannade dårar!