Den framställning, som idag ges i media beträffande Thomas Qiuks rättsfall, där han själv erkänt 30 mord och blivit dömd till 8 är för lekmannen negativt att höra. Helt plötsligt kan den morddömde helt friskrivas från att vara mördare till att vara en fredens man, som enbart tagit på sig skulden i psykiskt sjukt tillstånd och med förevändningen att tillgodogöra sig droger. Det kan bara inte vara så enkelt att bli dömd till mord och sedan vid klientens uttalande tvivla på att domstolen har dömt fel. Utan tvivel är man inte klok, sa visserligen en gång Tage Danielsson, ska han få rätt igen som med sannolikheten om kärnkraft.

Det var inte meningen att jag skulle halka in på det här rättsfallet, det åligger andras ansvar, men det ska bli intressant att följa vad det slutligen blir för resultat.

Meningen med att jag skriver på bloggen idag är enbart för att jag vill tala om för mina läsare att bloggen avslutas för i år för Jul -och Nyårsledighet. Bloggen finns nu att köpa som bok på www.vulkan.se

och innehållet spänner över tiden från augusti till och med December 2008.

Blog Image

Boken heter Fritzlennarts Blogg och har utseendet enl. bilden i pocketformat A5. Boken publicerades 2008-12-14. All text och bild är jag ansvarig för.

Jag önskar mina läsare EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!