Jag försöker stå upp för humorn, men har misslyckats kapitalt med att förstå dagens humor i media. Jag inser att det är åldersbetingat och hade inte kunnat förutse, att nivån kan sjunka så lågt. Jag är helt enkelt omodern.

Jag försökte själv en gång skriva en bok med lägsta möjliga moral för att konkurrera med dagens lågvatten märke.

Boken heter ”Gratisbordellen Bockagården i Bockyrka. ISBN 978-91-633-66669-7. Boken handlar om Amanda Bockskog. Hon vill skapa en plats för svenska män och kvinnor, där de kan dansa och umgås på ett lagligt sätt. Det är kriminellt, att köpa sex i Sverige, men det är inte kriminellt att göra det gratis resonerar hon. Hon öppnar Pensionat Bockagården.

Bockagården har en 1:a klass för de rika, en 2:a klass för ”vanligt folk” och en 3:e klass för de fattiga eller hemlösa. De fattiga och hemlösa kan bo och äta gratis, för att Amanda låter 1:a klass och 2:a klass finansiera det. Till medfinansiär vid byggnationen har hon en skummis ”Schakalen”, som organiserar värdetransportrån. Han lever ett dubbelliv och heter Långjan Jansson.

Känsliga personer ska inte läsa denna bok. En god vän till mig, som uppskattat mina andra skrivna böcker sade:” Lennart, hur kan du skriva sånt skräp, när du kan skriva annat, som är så bra?”

Jag svarade: ”Det var inte meningen, att det skulle bli en bok, men jag lade ut den på nätet med ett kapitel per dag och fick så mycket positiva reaktioner och uppmaningar att skriva fler kapitel. Jag visade min fru texterna och hon sa:”Den boken får du inte ge ut, jag skrattade visserligen åt dumheterna, men den där boken får stanna inom hemmets sfär!”

Jag gav ut boken, trots min frus protester och den gavs ut år 2010 på www.vulkan.se

Den finns i nätbokhandeln Adlibris, Bokus och Vulkan. Den firar 10 år och till min förvåning har inte. ett enda exemplar blivit såld. Nu har jag slutat att ha dåligt samvete för denna högt omoraliska bok. Jag minns inte innehållet, men jag vet att den var förfärlig i vissa avsnitt.

Jag ska läsa om den, men jag väntar tills jag har publicerat denna text, annars lär jag ångra mig, och det vore inte rätt för dem som står upp för humorn!