Den här dagen började med ett positivt inslag. Det var min granne i Sonstorps Bruk, som jobbar på Siemens Turbomachinery AB. Han levererade 2 st pdf-filer från ett ritat original i A1-format med e-post. Jag hade bara att ge dem ett annat namn för att de skulle passa mitt syfte. Jag vidarebefordrade dem direkt till Byggnadsnämnden i A4 resp. A3-format, så behändigt är det med elektroniska brev. Nu har jag bara att invänta byggnadsnämndens utlåtande. Jag misstänker att de har mycket att göra och att det kommer att ta tid. Många vill säkert komma igång med sitt bygge i höst och utföra sina mark-och betongarbeten, för att senare få nyckelfärdiga hus levererade innan jul.

Blog Image

– Hur tror du att det går?

– De måste ta hänsyn til oss, säljarna lovade ju på heder och samvete att sjöutsikten aldrig skulle byggas för och vi har ju redan betalt för den en gång.