Förlåt, det var arton svenska militärer, civilklädda och som på sin fritid besökte en bordell i Tyskland. Hur kunde våra fina unga soldater göra något sådant, sådant görs inte i Sverige för det saknas bordeller. I annat fall skulle de säkerligen få kunder för svenskarna är inte annorlunda än andra eropéer. Vi är numera eropéer och att någon kan inbilla sig att dessa ungdomar skulle dömas efter svensk lag för vad de gör i ett annat land där det är tillåtet att köpa sex är inget annat än oerfarenhet av hur det fungerar i andra länder. Det vore intressant med en opartisk granskning av antalet våldtäkter i Sverige jämfört med exempelvis i Tyskland i förhållande till ett par städer med samma antal invånare. Att ungdomar har sex med varandra här hemma accepteras, bara det görs gratis. En liten story:

Det är vinter och det blåser en nordostlig isig vind över Norrköping. En sjöman går utmed kajen på väg in till stadens centrum. Han hade trott att det fanns barer med dansanta kvinnor och en stund med avskild tillvaro. Han blev upplyst om att sånt finns inte i Sverige, här lever folket ett sunt liv och det är olagligt att betala för ”one stand night”, här är det gratis. Efter ett antal danser på en krog förstod sjömannen att han inte hade tid att dansa halva natten för ett ligg, då fartyget skulle lämna hamnen tidigt påföljande morgon. Han förstod att det var lika bra att vända ombord igen.

Mannen har kommit från Sydamerika, besökt Azorerna, London, Kielkanalen och slutligen hamnat i Norrköping. Nu längtar han tillbaka till värmen och kvinnorna i de riktiga hamnstäderna,där det inte knusslas med moral, ja s´åna dumheter som sjömän råkar ut för i svenska hamnar. De där svenskarna skulle själva segla i månader utan att få känna på kvinnlig fägring, så skulle de förstå dilemmat. Mannen tar upp en bild på sin paranta hustru hemma i Sydamerika. Han värms inombords då han ser henne, det kommer att ta månader innan han får träffa henne. Det bryr sig inte svenskarna om, de egoisterna, som inte vill dela med sig av sina konfekter. Tänk om vi skulle göra likadant, då de kommer till oss, då skulle de vilda svenskarna slå ihjäl oss. De är nog bra naiva här uppe i Sverige, tyskarna, holländarna och belgarna har begripit det här, det skrivs t.o.m. att det lönar sig för staten. Det kanske man ska tala om för svenskarna, då skulle de snåljåparna ändra sig.

Med vänlig hälsning

José Rio de la Plata, Sydamerika.