Valsen går och sexlingarna består!
Jag höll på att i förrgår gå på en vals. Jag var inne på en webbsida för den kinesiska utombordsmotorn Hidea. När jag stängde den dök ett pop up fönster upp med texten.”You´re Today´s Winner!” Jag var den millionte besökaren på webbplatsen denna dag. Allt var seriöst och skickligt upplagt, jag hade vunnit en fri kryssning i Florida, följande ingick:
Orlando, Florida Hotel 5 nätter.
Hyrbil 7 dagar.
Daytona Beach Hotel 3 nätter
Gåvocertifikat 40 dollar.
Bahamas stay 3 nätter.
Guana, Costa Rica 4 nätter.
Allt till ett pris av 3898 dollar.
Min vinst var 3000 dollar.
Mitt pris att betala 898 dollar och alla biljetter och dokument översända.
Jag tvekade och trodde inte på det fantastiska erbjudandet, då hänvisades jag till deras skrivna 100 % garanti på en ny sida, underskrivet av:
Preferred Guest Resort
501 Wymore Rd
Winter Park, FI 32789.
Nästa uppmaning var att lämna ut mitt kortnummer. Jag fegade ur och spolade det fantastiska erbjudandet. Allt var mycket fint arrangerat, säkert gjort av ett dataproffs. Så här såg gubben ut som lockade med Florida.