Jag har läst på sista sidan i PAUS 15 Dec. 2012, jag citerar:

Danmark satsar alpint, världens största inomhusarena för utförsåkning ska byggas i den danska staden Randers. Den nya arenan, som från luften ska se ut som en snöflinga, blir enligt planerna 70000 kvadratmeter stor, att jämföra med dagens största anläggning- Ski Dubai- som mäter 25000 kvadratmeter. Sex pister (två blå, två röda, och två svarta) och lika många liftar planeras, liksom restaurang, barer och affärer. (Respress)

Det är ca 3 månader till första april, så vad?

Vad vore livet utan Storhetsvansinne, vad skulle då vi turister ha att bese?

Vi finge inte se de Egyptiska pyramiderna, Kinesiska muren, Eiffeltornet, världens högsta byggnader. alla storstilade kyrkor och karedraler bland mycket annat.

Jag tycker bra om Storhetsvansinne, det visar högsta rangens optimism och galenskap. Jag har själv skapat en bok med just den titeln, läs den för den är galen.

Vi uppmanas till att spara energi och övergå till grön el, vilket vi i Sverige redan har. Danmarks alla vindsnurror är visserligen också gröna, men de räcker säkerligen inte till att hålla det nya beskrivna projektet med energi utan att importera kolkraft och gas. Vissa perioder, då vi har överskott kan de få köpa kärnkraftel. från oss. Alpint i Danmark, det låter inte sant, men visst är det intressant?

Jag har bestämt mig, jag kommer att använda den energi jag behöver för att slippa frysa och energin tar jag från bergvärme. Elen beställer jag från kärnkraftel. för att det är den kraftfullaste och effektivaste förutom vattenkraften, som vi har. Vindsnurrorna har sin plats, men de kan aldrig täcka upp vårt slöseri med energi.

Det där med att menige man ska spara blir ganska hålögt, med tanke på till vilka projekt den sparade energin ska användas. Stackars svenska miljöivrare, som tror sig kunna påverka övriga världen genon att strypa Svenskarna.

Miljöminister Lena Ek, ja hon vill som de flesta kvinnor stänga kärnkraften, trots att vi redan har problemet med slutförvaring av befintligt kärnkraftavfall, enligt miljöivrarna i 100 000 år. Pyttsan, vilken framtidstro, då lufttemperaturen sägs öka med 4 grader till nästa sekelskifte. I den framtidsvyn och Kinas och Indiens framfart på miljösidan har vi drunknat allihop. Spara och frys ni som känner för det!

Tacka vet jag boken Storhetsvansinne, den kan hålla den kallaste varm till en billig penning.