Barack Obama satsar på utbyggnad av kärnkraften. Den har legar nere i 30 år även där, så de har missat lika mycket som oss i utveckling av säkerhetssystemen. Obama gör det för att få fram billigast möjliga el-energi för att försörja elbehovet till industrin och på köpet få en klimatvinst. finns det något land som för nuvarande skitar ner miljön, så är det USA. Det är med andra ord på tiden att Obama gör något åt eländet.

Om oppositionen i Sverige kunde inse samma sak vore det tacksamt, men de kommer säkert att hävda att det är fel väg att gå, om inte annat för att allt USA gör är fel enligt både Vänsterpartiet och Miljöpartiet. De påstår att de värnar om arbetet samtiditigt som de förespråkar att göra det dyrare med energin både för industri, privatpersoner och transportväsende. Den enda följden blir sämre kokurrenskraft, mindre export och lägre statsinkomster. En sådan ansvarslös politik ska inte accepteras och går svenskarna till valurnorna med bindel för ögonen och röstar utan att tänka, så sitter vi i fällan med en Statsminister, som baske mig inte är någon fifflare enligt hennes egna ord. När både polismyndighet och skattemyndighet vet bättre. Hon tror sig om att kunna vara överordnad våra lagar och hur hon har klarat att inte fällas i domstol kan endast förklaras av att de själva satt vid makten då det avslöjades.

En annan bedrift som i mina ögon belastar henne är hennes fjäsk genom att klä sig i slöja då hon besöker de invandrartäta Stockholmförorterna. Ren provokation mot oss som vill att burka och niqab inte ska bäras i offentliga samanhang. Om de vill skyla sig till och från jobbet är deras egen sak, men i arbetet ska de baske mig visa sitt ansikte. Svenska politiker är fega och flata i det här avseendet och öppnar vägarna rakt in riksdagen för Sverigedemokraterna, som är så enkelspåriga att de inte platsar där.

När ett folk har levt under socialistisk regim i 40 år och alla (nästan halva befolkningen) inte har gillat det, så är det märkligt, att inte svenskarna kan ge alliansen en förlängningsperiod på ytterligare 4 år. De sista 12 åren, vänsterfolket satt vid makten var en förslappningsperiod, ingen behövde ta ansvar, det mesta gick fel inom vård skola och omsorg. Alliansen har rensat upp i skiten och nu får de skit för det, otack är världens lön, men ge inte upp, gör slag i saken och rösta på alliansen, om du vill ha sänkt skatt och jobb i framtiden. Med rätt energipolitik kommer det att göras mer investeringar i Sverige, vilket ger mer jobb.