Hej, det är jag Pingvinen igen!
Flygresan till Sydpolen gick utmärkt, jag hade sällskap med två poliser. Det var nödvändigt för att jag inte skulle ställa till med bråk på planet. Jag hade inte tänkt bråka, men SÄPO misstänkte att jag som flygare och med u-båtsegenskaper var en fara för främmande makt och att Sverige kunde få problem om jag släpptes lös. Som om inte Sverige redan har tillräckligt med problem redan i sin utrikespolitik. Så styv i korken som den svenska utrikesministern är kan jag rekommendera Sverige att gå med i NATO innan ryssen också placerar krigsutrustning här alldeles intill NATOS.
Poliserna har nu återvänt sedan öronen höll på att frysa av dem, de hann se mig ta ett dopp innan planet lyfte för hemresan.

Jag har nu varit hemma i en vecka och träffat mina släktingar och berättat för dem om min semester i Sverige, det varma mottagandet och slutligen lyxen på ishotellet i Luleå och gratis hemresa. Jag kan nog säga att alla var förvånade och propsade på att jag skulle göra en ansökningslista för pingvingruppresor till Sverige. Jag har lovat dem det, så nu kan Sverige se fram mot mer asylbesök, asylrätten är universell, så det är bara att ta sig dit. Vi pingviner har fördelen att vi både kan flyga och simma och mat har vi under hela resan, så vi är säkert i bättre trim än många andra. Kommer vi många, så kan de heller inte skicka tillbaka alla. Räkna med att det blir fler Pingviner i Sverige och har vi bara mat, så kan jag lova att vi förökar oss flitigt.

Nu är det inte bara vi, det kommer 100 000-tals mer per år om åren framöver. Det är inget problem. Sverige är ett rikt land och folket ofattbart generöst. Ett nytt Grekland är ingen orimlighet när alla äldre anhöriga ska ha sina pensioner, som jag ser det.

MVH/Pingvinen.