Han säger att han har de vapen som ingen annan har. Det har vi redan sett, hat och ondska är vad som skapas i hans huvud. Han är otroligt rädd för någon, denna någon har ingen anledning att gå till anfall, men den rädde slår vilt omkring sig i panisk förskräckelse. Rädslan hos en despot är det största hotet för världsfreden. Fred i Ukraina tes omöjlig så länge lögnerna till ryska folket består. Ingen ryss förutom Putins oligarker kan acceptera att han vill förinta ett broderfolk.

Tänka sig att vi bor på ett klot, där målsättningen från de flesta länder är att värna om dess fortlevnad, detta spolieras av ett skurkgäng i Kreml. I mitt tycke främsta beviset är Mr. Lavrov (förlåt Mr. Larvig). Ett synnerligen larvigt bevis på en lögnare. Pokeransiktet fortsätter att ljuga inför alla trots att han redan är synad. Ofattbart! Putin har honom i gastkramat grepp, stackars sate!

Alla som blandar sig ska få ett blixtsnabbt svar, en vedergällning för att de har en sund åsikt om anfallskriget. Att han dessutom vill utropa sig som segrare, då han redan i mänsklig mening är en stor förlorare, den störste! Är det verkligen något att minnas för?

Tyvärr har vi i västvärlden skapat Putin, detta monster i människoskepnad genom att att investera och handla med honom och hans allierade. Pengar korrumperar i vanlig ordning, mycket pengar skapar makt, makt föder storhetsvansinne och där har vi den lille hämmade mannen, som nu inte skräder orden utan hotar oss på europeiska kontinenten. Han har lyckats i sitt uppsåt att skapa kaos, vi tar hand om civilister som flyr medan ukrainska soldater offrar sina liv för sin kamp om ett fritt Ukraina! Det kommer att ta tid, men lösningen på att få fred är det ont om! Putins livmedikus är en tänkbar lösning och efter sin insats, fri lejd och livslångt skydd på egen vald geografisk plats. Lycka till kära livmedikus!