Vi befinner oss på ett klot som svävar i rymden på en planet i det ofattbara stora universum. l detta är vi alla små även den ryske ledaren är i detta sammanhang en liten plutt. Han är uppväxt i en miljö, som prioriterar lögner våld och död. Det avtryck han han gör och har gjort är krig enda sedan han kom till makten i Ryssland. Rysslands folk har en folkmördare, som inte skyr några medel för att nå sina mål. I stället för att ge sitt eget folk en god standard satsar han på en krigsmakt för att angripa andra nationers fredsbejakande människor. Han tror tydligen att krig är nyttigt för miljön och han ljuger så det bränns i våra hjärtan av olust att ha denna paria i närheten av oss. Det ryska folket har han kuvat och höjer någon en protest så är det fängelse och när det gäller journalister så drar han sig inte för förgiftningar och död.

Det är synd om det ryska folket, som inte rår på en sådan odåga. Jag är glad för att EU och Nato har gett honom en rejäl näsbränna. Vi kommer att drabbas själva, men vi måste ta det. De nationer, som kommer att få uppvärmningsproblem bör få kompensation från den gemensamma EU-kassan så att de kan hålla värmen fram till våren spirar. De ekonomiska sanktionerna måste fortsätta. Denna despot är en paria för hela världen. Ett odjur utan mänskliga känslor. Detta KRIG MÅSTE STOPPAS, det får bara inte fortsätta. Över tid kommer även ryska folket inse detta och störta denna mördare. Detta är ofattbart, samtidigt som denna människa tror sig om att bli historisk hjälte, det kommer att bli ett helt annat eftermäle. En skräckens gestalt utan sans och vett!

Ukrainas militär måste spränga och hindra den slamkrypande militärkonvojen innan den når Kiev. Vad hindrar detta, spräng framkomligheten för den!!!

SPRID DETTA, så även ryssarna kan läsa det, han förstör deras anseende över hela världen!