Den lesbiska flickan kan inte koppla av sin flickvän ens då hon gymnastiserar med boll. Hennes tankar tar med sin kärlek i leken, och hon kastar bollen i cirkel till henne, för att hon ska känna av draget och inspireras till lek. Hon är naken för att hon utövar sin gymnastik i enskildhet och då kan drömma sig in i en spännande lek med sin flickvän. Hon skall sedan duscha, klä upp sig och träffa sin vän på café i city. Hon har under den senaste månaden haft ett fast förhållande med sin väninna och de båda är införstådda med att de ska gå ut offentligt och slippa allt hysch,hysch omkring dem. På caféet har de beställt en varsin princessbakelse och en mandelkaka.

Kaffet dricks utan socker och grädde och de tittar förälskat på varandra då de smuttar på sitt kaffe. Väninnan berättar, att hon haft det jobbigt under dagen och har hastat till träffen och beklagar, att hon inte hunnit att göra sig fin.

Du behöver inte göra dig fin, du är fin som du är.

Ett par grabbar kommer in och frågar om de får slå sig ned vid samma bord, men avvisas av flickorna, varvid en av dem utbrister:”Ni är väl inte flator sötnosar?”

”Vi föredrar att vara ensamma med varandra och du får tro vad du vill, men med dig vill vi inte ha att göra.”

”Ha, ha, ha då är ni flator i alla fall!” Han lämnar dem skrattande och sätter sig hos kompisarna och uppmanar dem att tillsammans med honom peka finger åt flickorna. Flickorna lämnade kränkta caféet.