Det är kul att gå på krogen och äta älg och hjort från skogen, det jägaren har fällt med ett vältiktat skott, det är inget brott. Skjut på bara mens det är tillåtet då är allt förlåtet. Tag inte med vapnen till krogen inte ens kniven, det är farligt gods då ölsinnet rinner till, det räcker så bra med de tillhyggen som finns till hands.

Om det nu är så, att det nödvändigtvis måste till våld för att någon ”glott” på någon eller sagt något opassande, så kommer här ett förslag till krogansvarig.

Låt kunderna passera en metallindikator och avväpna dem som har annat än nycklar i kläderna. Servera sprit och vin till de kunder som tidigare visat våldtendenser i splitterfria tillbringare eller plåtflaskor. Placera dessa kunder vid bord med skylten ”Välkommen men håll er i schack” för vi har ett speciellt intresse av er.

Våldsivrare tas omedelbart om hand av ”Vaktmästarna” förses med boxhandskar och förs till eller kastas in i en boxningsring, där de får puckla på varandra till övriga kunders stora nöje. Låt dem hålla på tills en tröttnat och inte längre kan försvara sig. De som efter bataljen inte har fått nog kan förses med en ny motståndare, någon stackare som måste slåss och inte fått något utlopp för sin aggresivitet. Är de många, så förse ringinträdet med kö och avgift. Avgiften kan gå till rengöringsmedel och återställning av ringen efter fighten. Om nödvändigt kan polis kopplas in om någon fortfarande efter denna medicin är aggresiv, de kan inte få hur många chanser som helst.

Boxningsklubben i staden kanske kan ställa upp med boxningskunniga, som ser till att våldsverkarna håller sig till boxningsreglerna. Sparkar på den som ligger är således inte tillåtet.

Våldet i den offentliga kroglokalen kommer säkert att minska och den i boxningsringen att öka och slutligen bli en inkomstkälla för krogen?Blog Image

-Jag älskar dig sjunger sångaren.