Det är kriminellt för män att köpa sex, men det är inte kriminellt för kvinnor att sälja sex. Hur går det ihop? Detgår inte ihop. Finns varan inte att köpa, så kan den inte köpas och då är normalt problemet löst. När det gäller sexköp, så gäller det inte, för att det går inte att lagstifta om förbud mot människors sexdrifter. Lagen blir uddlös, dels för människors köttsliga lust, dels för att bevisningen för att det skett ett sexköp är svårbevisat. Ännu har ingen fälts för det efter sedan lagen infördes. Prostitutionen försvann på gatan och ersattes med internetkontakter. Människors uppfinningsrikedom för att tillfredställa sina behov kommer alltid att överträffa lagen i ett demokratiskt rättssamhälle. Lagen blir endast ett skrämskott för dem som inte vågar och det kan också vara ett syfte. Blickar man ut mot andra europiska länder, så är sexköp mestadels lagligt och anledningen är troligast den, att då finns möjligheter till kontroll.

I sanningens namn finns det säkert människor, som har svårigheter med normala kontaktvägar till det motsatta könet, det kan vara ett handikapp, det kan vara turister eller sjömän. Ska den romantiserade sjömannen med en flicka i varje hamn ej längre ha den möjligheten? Kommer de till Sverige får de snällt vänta med dylika övningar till de kommer till andra länder, som har en liberalare inställning. Ett sätt att kringgå direktköp är att göra ett indirekt köp, men hålla det för sig själv. Planen är att besöka en dansrestuarang, ragga upp en lämplig dam, vara generös och spela kung för en kväll. Kvinnor faller för självsäkra, trygga tuffa män och efter några smäktande danser och drinkar kan möjligen fiskafänget lyckas. Kvinnor går ut för att dansa, män går ut för att få utdelning efter dansen. Dansen är bara förspelet och ett tidskrävande arbete. Det här har man löst i andra länder med bordellverksamhet, där ett ”short time” kan köpas för ett omedelbart verkställande. Vilka människoöden döljer sig bakom bordellverksamheten? Finns den lyckliga horan? Troligtvis inte, men vissa människor gör det för att livnära sig och det har visat sig att någon kundbrist saknas inte. Tänker man sig en statlig bordell, där våra kloka politiker får sätta upp regler för verksamheten, som ska gälla för säljare resp. köpare. Renlighet, könstvätt, kondom, uppehållstid och pris. Våldsbeteende anmäls via nödlarm, som enbart säljaren råder över.Blog Image

Går det inte efter en sådan lista, så är det bara att vända hem till frugan för att då är inte sexlusten tillräckligt stark. Ja dessa förskräckliga män!