Kor kommer mig att tänka på religion, men idag tycker jag synd om korna, som får en stor del av skulden för koldioxidutsläppen eller kväveoxiderna, som de släpper från sin bakdel. Det korna producerar påstås vara olönsamt och miljömässigt förkastligt. Mjölk som har varit nyttigt för det uppväxande släktet, grädde smör och ost, som har haft betydelse för varje svenskt barns välmåga. Dillkött på kalv, som är många vuxnas älsklingsrätt. Ska det försvinna, ska korna bort?

Käre Gud, rädda korna, låt dem fortsätta beta sitt gräs, inte bita i gräset, utan låta födan passera de 4 magarna och producera sin mjölk. Skriv till EU kära Gud och rädda de utsatta nödlidande kreaturen. Vad gör miljöpartiet, är det deras påhitt? Järnvägar också! Hur ska vi ha råd med elektricitet till alla tåg och spårvagnar, som de vill ha?

En lösning kanske är att tågvagnarnas tak förses med solpaneler och loken med vindsnurror. Det kanske är så lyckosamt att de då blir självförsörjande, om inte solen skiner, så kanske det blåser. Några snabbtåg kan det inte bli, men en miljöpartist är nöjd ändå, denne behöver inte ha bråttom.

Att leva miljövänligt är att ta det lugnt allt ordnar sig ändå, värmeenergi behövs inte vintertid i sverige, på med skidorna eller kängorna vid barmark och spring ut i naturen och njut av då kroppen värms upp av rörelse. Hugg lite ved emellanåt och elda en liten brasa, inte för stor för miljöns skull, bara så att ni inte fryser efter avslutade kroppsövningar.

Slakta traktorn, den går på diesel, helt förkastligt, spänn för hästen, dess kväveoxider är ännu inte kritiserade. Nu börjar det likna någonting, vår jord mår redan bättre. Människans kväveoxider är inte mycket att orda om, de renas före utsläpp i resurssnåla anläggningar. Vi kan göra lika dant med kornas dynga, nej nej, den ska spridas på åkrarna, vi måste ha något att äta.Blog Image

– Ja må de leva!