En känga mot våld!

Alla tog äntligen ett viktigt beslut för att stärka trovärdigheten till både FN, NATO och EU.
Flygförbudszonen över Libyen är ett faktum och NATO var väl förberedda och kunde omedelbart agera.
Vilken lycka!!
Det finns inget mer frustrerande för en fredsälskare, att bevittna mord på civila från en välväpnad yrkesmilitär. Skurken Khadaffi, Kadaffi och Gadaffi, tre stavningar för samma despot är en maktgalen tyrann, torterare och mördare. Det epitetet har han själv givit sig, genom att visa hela världen hur hänsynslös han är mot mänskligt liv för att få behålla makten. Hoppas att det går att konfiskera den stöld han har snuvat Libyens folk på. Ett oljerikt land med ett fattigt folk är enbart ett bevis på hur hans klan har skott sig.
Han har utropat sig som världens herre och skändat alla ledare för övriga nationer och hotar med att trots flygförbudet bomba civila mål i Medelhavet. Har man att göra med en sådan galning vill det till att han hårdbevakas och bestraffas innan han sätter sina storhetsvansinniga planer i verket.
Att han tidigare har lyckats med att vara med i de stora nationernas finrum talar i sin tur för hur viktig gas och olja är. Nu är det dags att folket får del av dessa rikedomar. Det kommer säkert ta tid innan vi sett slutet på inbördeskriget och Khadaffi-eran och att ånyo gas och oljeproduktionen kommer igång. Må då affärerna gå till på ett för världen korruptfritt sätt.