Idag har jag beställt boken ”Gratisbordellen Bockagården i Bockyrka” från www.vulkan.se sökord Fritz Lennart Andersson eller Gratisbordellen. Jag har ändrat på omslaget och det blir enligt nedanstående bild:

Den text som står på bokens baksida är följande:

”Amanda Bockskog vill skapa en plats för svenska män och kvinnor där de kan umgås på ett lagligt sätt. Det är kriminellt att köpa sex i Sverige, men det är inte kriminellt att göra det gratis resonerar hon. Hon öppnar Pensionatet Bockagården.

Bockagården har en 1:a klass för de rika, en 2:a klass för ”vanligt folk” och en 3:e klass för fattiga och hemlösa. De fattiga och hemlösa kan bo och äta gratis, för Amanda låter 1:a klass och 2:klass finansiera det. Till medfinansiär vid byggnationen har hon en skummis ”Schakalen”, som organiserar värdetransportrån. Han lever ett dubbelliv och heter Långjan Jansson.”

Boken har nu registrerats med ISBN 978-91-633-6669-7 och kommer framledes även att kunna köpas på Bokus, adlibris med flera internetsäljare. Förmånligast är att köpa den från vulkans egen hemsida. Sökord Gratisbordellen.